Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Vi hjälper till med allt från en stilla kväll vid brasan till fartfyllda båtturer.
Kontakta oss gärna om du har frågor och funderingar – eller egna önskemål.

Badtunnor 
Våra badtunnor är nedgrävda vid älvskanten. Kryp ner i det varma vattnet och njut. Missa inte vår jacuzzi där fem personer "bubblar" och myser. Naturligtvis ingår badrock, tofflor och handduk. Vid minusgrader ingår även en mössa. Spa och bastu ingår när man hyr minst 1 tunna.
1 tunna – max 9 personer
2 tunnor: – max 16 personer

Mat och dryck i vår egen kåta
I Kåtan, alldeles bredvid, finns möjlighet till dryck och tilltugg. Där finns det också möjlighet att äta middag. Se separat meny.

Mångkamp på gräsmattan
Njut av verandan, solen och något kallt att dricka.  

Vi kan också leda 5-kamp med olika delgrenar. Om inte vädret tillåter, kan vi anordna en 5-kamp även inomhus. 

Golf – fem banor i vår närhet
Inom en mil radie från hotellet finns tre riktigt bra golfbanor. En timme bort finns ytterligare två banor. Vi hjälper dig gärna med bokningar och transport.

Umeå golfklubb (Holmsund)
Norrmjöle golfklubb
Sörfors golfklubb
Bjurholms golfklubb
Robertsfors golfklubb 


Upplev vintern

Snön är härligt, oavsett om du bara vill krama en snöboll, åka på skotersafari eller ta en tur med hundspann. Avsluta vinterdagen med en het stund i våra badtunnor under bar himmel eller i bastun. Sedan rekommenderar vi en riktigt norrländsk måltid vid den öppna spisen i Älvskåtan. 
Låt oss få komponera ett oemotståndligt menyförslag!

För de aktiviteter vi inte själva arrangerar, samarbetar vi enbart med etablerade, proffsiga företag, personer och anläggningar. 

Här kan du aktivera dina gäster

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.